Robert – Anderson

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags att kika lite närmare på matcherna i Franska som precis har börjat, jag har hittat ett intressant spel i att Stephane Robert ska störa Kevin Anderson, grundtanken är om Stephane tar med sig sitt positiva resultat ifrån Rom så ska det gå.

Två veckor fullspäckat med tennis ifrån Frankrike och jag inleder med Stephane Robert +5.5. Båda två var i Rom och spelade där Robert lyckades bäst, han slog Kamke, Ramos, Gonzalez och plockade ett set mot Gulbis, vilket är bra. På andra sidan så hade Kevin lite små problem mot Pospisil i en 7-5 7-6 vinst och överlag så har inte grusspelet suttit till 100%, Robert’s variation kommer även att ställa till problem för Kevin då han inte riktigt gillar att möta det motståndet. Inbördes möten så har det blivit jämna matcher och tar Robert med sig spelet ifrån Rom så ser det onekligen bra ut för att inte testa en slant på +5.5. Sen tror jag att Robert kan vrida upp sitt spel ytterligare när han vill visa hemmapubliken.

  • Match: Robert – Anderson
  • Spel: Robert +5.5
  • Odds: 1,81 @ Pinnacle Sports
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 12:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar