Palmeiras – Botafogo

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Båda lagen har startat säsongen på helt olika vis, senaste insatserna pekar också åt skilda håll och det är klar fördel för hemmalaget i denna match. Tycker att oddsen hamnat lite snett i denna match och måste bara testa ett spel.

Palmeiras stod för en riktigt dålig insats i senaste matchen när man kom från tre raka vinster och förlorade borta mot Chapecoense med 2-0, den vinsten var Chapecoenses första för säsongen. Palmeiras lär ha slickat såren sen dess och är ute efter att råda bot på fadäsen. 3-0-2 på dom fem senaste där båda förlusterna kommit borta. I tabellen ligger man på en 8:e plats och hemma denna säsong har man spelat 2-0-1 med 3/1 i mål. Man saknar en hel del spelare och har så gjort en tid på grund av skador och fotbolls-VM. Saknas gör Bruno Cesar, Fernando Prass, Thiago Martins, Valdivia, Eguren och Leandro.

Botafogo har inte alls fått det att stämma i starten på säsongen och ligger under strecket efter sju spelade omgångar. I senaste matchen tog man en tidig ledning men orkade inte hålla igen och tappade mot slutet och laget fick nöja sig med 1-1 hemma mot Vitoria. Botafogo har nu endast en vinst så här långt på säsongen och borta har man 0-0-4 med 1/8 i mål. Försvaret har också varit ska skakigt och man har hittills släppt in elva mål totalt. 1-1-3 på dom fem senaste och bättring krävs om man ska hänga med denna säsong. Botafogo dras också med skador och saknade spelare bland dom viktiga nyckelspelare. Saknas gör Carlos Alberto, Cidinho, Daniel, Ferreyra, Marcelo Mattos, Ronny och Jefferson.

Tidigare möten vittnar om målrika historier och med tanke på att Palmeiras inte direkt är dåliga framåt samtidigt som Botafogo är svajiga i försvaret är det fullt möjligt att vi kan få se en hel del mål i denna match också. Palmeiras ska ses med god chans till att vinna matchen med tanke på hemmaplansfördel och dagsform, Botafogo har inte alls startat bra och lär få ett tuff match. Över 2.5 är det högst troligt att matchen slutar med och när det nu betalar en bra bit över 2.25 måste jag bara testa med en liten insats.

  • Match: Palmeiras – Botafogo
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.31 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 29/5 00:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar