Botafogo – Vasco

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Botafogo hittas på tolfteplatsen i brasilianska Serie A. Det innebär att laget innehar sista platsen till Copa Sudamericana. Nedre tabellhalvan är mycket jämn och nu är det samtidigt extremt betydelsefulla poäng som står på spel under de kommande omgångarna. Botafogo åkte precis ur Copa Sudamericana mot Bahia. I seriespelet kryssade man, (2-2) mot São Paulo senast och innan dess två raka segrar.

Vasco da Gama är den mer pressade parten av dessa rivaler. De är placerade fjärde sist och befinner sig på en av de platser som leder nedåt i seriesystemet med blott ett mål i målskillnadskolumnen borta från säker mark. Gästerna må ha radat upp fyra förlustfria matcher, men trots allt kryssat tre av dessa och var extremt illa ute mot jumbon Paraná förra veckan. Knappast en prestation man är nöjda med.

Jag spelar på raka ettan till 2,20 @ betway.

  • Match: Botafogo – Vasco
  • Spel: Botafogo (1)
  • Odds: 2,20 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 10/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar