Flamengo – Figueirense

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Båda lagen kommer från svaga insatser och har tappat formen under dom senaste omgångarna. Det har dock sett något bättre ut för Flamengo som presterat betydligt bättre än dagens motståndare som inför denna match inte skrämt många motståndare denna säsong. Bättre chans än så här får man inte och nu måste man ta den.

Flamengo har haft problem med målskyttet en tid nu och trots en man mer i nästan tjugo minuter i senaste matchen borta mot Santos så lyckades man inte göra mål och matchen slutade 0-0 och det blev tredje raka matchen för Flamengo utan vinst. Senaste vinsten kom i början på maj hemma mot Palmeiras då man vann med 4-2. 1-2-2 på dom fem senaste och hemma har man 1-2-1 med 5/5 i mål, i tabellen återfinns man på en 17:e plats. Anfallaren Alecsandro är förmodligen tillbaka i denna match vilket lär behövas för att man ska börja göra mål igen, borta är Felipe, Hernane, Leo och Erazo.

Figueirense lyckades inget vidare dom heller i senaste omgången då man föll hemma mot Goias med 0-1, laget har underpresterat under hela starten på säsongen och det lär nog fortsätta ett tag till. I och med nederlaget i senaste matchen ligger man nu sist i tabellen med sex poäng. 1-0-4 på dom fem senaste och på dom sju omgångar som spelats hittills har laget fått ihop en vinst och sex förluster, ett mål har man lyckats göra och släppt in tio, mer behövs inte säga om Figueirense. Endast Nem saknas i denna match i övrigt har man inga större bekymmer i laget.

Ett bättre läge än så här kommer inte Flamengo få på hela säsongen att hitta tillbaka och vinna igen men framförallt göra mål. Figueirense har visat gång på gång att man har ett svagt försvar och ett anfall som är lika farligt som en leksaksaffär. Flamengo måste framåt i denna match och tidigt lägga press på Figueirense och gör man det tror jag att resten kommer att lösa sig av sig självt. Flamengo behöver verkligen en vinst nu och några mål för att få tillbaka lite självförtroende och hitta tillbaka till formen igen. Flamengo spelas alla dagar i veckan med dom förutsättningar som råder i denna match.

  • Match: Flamengo – Figueirense
  • Spel: Flamengo (1)
  • Odds: 1.73 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 30/5 00:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar