Skogsbo – islingsby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nationaldag innebär spel i de lägre divisionerna runt om i Sverige. I ”dalafyran” tycker jag att vi har ett spelbart objekt i dagens omgång. Skogsbo/Avesta är nykomlingar i div 4 och har gjort det riktigt bra hittills. Fjärdeplats i nuläget med fyra vinster och tre förluster måste man vara nöjda med, speciellt då man ställts mot många av de tippade topplagen. Onödig förlust näst senast mot Smedjebacken (1-3) på bortagräs och det såg även illa ut i senaste omgången på bortagräs mot Östansbo. Men man vände på 0-2 till 3-2 i den matchen och borde vara rejält stärkta av den insatsen. Man är ett spelande lag och jag tror det kan passa bra mot Islingby som hade stora bekymmer med ett spelande Mora i senaste omgången, där Islingby fick stryk med hela 9-1 (!). Nu ska det sägas att Mora är i en klass för sig själva i den här serien, men låter man det rinna iväg på det där viset så tyder det på dålig karaktär i laget. Tre raka förluster har Islingby i ryggsäcken med 1-15 i målskillnad, man borde få det tufft här!

  • Match: Skogsbo/Avesta – Islingby
  • Spel: Skogsbo/Avesta
  • Odds: 1,70 @ Nordicbet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 15:00

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar