Sadnes Ulf – Bodø/Glimt

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sandnes Ulf har dalat i tabellen och ligger nu sist efter en bedrövlig period. Bodo har spelat riktigt bra och visade i senaste cup-matchen att formen håller i sig. Bodo jagar nu femte raka vinsten i ligan och visst har man god chans i denna match.

Sandnes Ulf spelade inte i cupen under veckan som gick då man förlorade i första omgången av cupen. Ligamatch har man inte spelat sedan 25 maj och då mötte man Sogndal borta och matchen slutade med förlust 1-0, en match som man var riktigt usla i. Sandnes Ulf har inte gjort alls bra ifrån sig och man ligger där man ligger i tabellen av en anledning, en sista plats är vad man lyckats med. 0-2-3 på dom fem senaste ligamatcherna och hemma denna säsong har man 1-3-2 med 5/8 i mål. Diego Rubio är avstängd, tveksam till spel är Malaury Martin och Edier Frejd, borta är Emil Johansson och Anel Raskaj.

Bodo/Glimt spelade cup tidigare i veckan och vann matchen borta mot Tromso med 2-1. I ligan spelade man senast i mitten på maj och vann senaste matchen mot Viking borta med 3-2. Laget har nu fina 4-0-1 på dom fem senaste med enda förlusten borta mot Stromgodset, dock har man nu fyra raka vinster i ligan och siktet inställt på en femte raka. Borta denna säsong har man 2-0-3 med 7/10, i tabellen ligger man på en 9:e plats. Mohamadou Ndiaye är avstängd, tveksam till spel är Pavel Londak, Dane Richards och Papa Ndiaye. Helt borta är Zarek Valentin och Ruben Imingen.

Sandnes Ulf har varit rent ut sagt usla hittills och det finns inget som tyder på att en förbättring skulle vara att vänta. Bodo har spelat bra i dom senaste matcherna och självklart är man ute efter att plocka femte raka vinsten vilket man också har god chans att göra i denna match med tanke på hur motståndet ser ut. Sandnes Ulf har dock spelat bra mot Bodo i tidigare möten och tunga perioder brukar kunna brytas när som helst så helt borträknade är väl inte Sandnes Ulf även om det är högst osannolikt att man skulle lyckas med något i denna match. Bodo/Glimt ser riktigt bra ut för dagen och man visade också att formen håller i sig i senaste cup-matchen, trots bortaplan ger jag laget stora chanser till att plocka med sig alla poängen i denna match och väljer att spela Bodo/Glimt +0.

  • Match: Sandnes Ulf – Bodo/Glimt
  • Spel: Bodo/Glimt +0
  • Odds: 1.85 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 9/6 18:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar