USA – Tyskland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Gruppettan Tyskland mot Grupptvåan USA i en match där båda lagen går vidare vid ett oavgjort resultat. Som vanligt vid stora mästerskap så hamnar vi ofta i sådana här lägen där båda lagen går vidare vid ett resultat och nästan alltid blir det just det resultatet…

USA har imponerat på mig där framförallt deras vilja och kämpaglöd i matcherna har varit imponerande. Man ger aldrig upp och trots underläge mot Portugal senast så vände man på steken till en 2-1 ledning. Tyvärr släppte man snöpligt in 2-2 målet på tilläggstid och således var avancemanget inte klart längre utan man får spela en avgörande match här mot Tyskland. I premiären mot Ghana fick man en drömstart då Clint Dempsey satte 1-0 tidigt i matchen. Det var dock Ghana som var det bättre laget i matchen och till slut fick man in kvitteringen till 1-1 men USA vägrade att ge upp och John Brooks satte segermålet 2-1 i den 86e matchminuten. USA har som sagt imponerat på mig och de har varit betydligt bättre än vad jag förväntade mig. Nu måste laget vinna eller spela oavgjort mot Tyskland som är ett av världens bästa landslag och det är givetvis ingen enkel uppgift men räkna med ett USA som kommer kriga tills domaren blåser.

Tyskland inledde mästerskapet med att köra över Portugal med 4-0 men någon riktigt värdemätare var det kanske inte, framförallt inte med tanke på att Portugal var en man mindre större delen av matchen. I andra matchen spelade man 2-2 mot Ghana i en jämn och spännande match med massor av chanser åt båda hållen. Det finns ingen anledning till oro i det tyska lägret utan avancemanget bör vara klart och som sagt så räcker det med oavgjort i den här matchen. Nu möter man hårt arbetande USA som är tunga att möta men även dem är nöjda med det oavgjorda resultatet. Står det oavgjort med kvarten kvar av matchen så tror jag knappast något av lagen chansar offensivt utan det blir ”gå-fotboll” resten av matchen och det oavgjorda resultatet gynnar båda lagen.

Kort summering: Båda lagen har gjort ett bra mästerskap och det är inte helt orättvist om båda lagen tar sig vidare. Jag tror på en tillknäppt match där lagen är mycket nöjda med oavgjort, Tyskland vinner gruppen och USA avancerar till åttondelsfinal. Även om Tyskland är en nivå högre än USA så har USA bevisat att man är att räkna med så även om lagen ger allt så känns oavgjort som ett möjligt resultat och räkna med att det fina oddset 2.75 kommer att sänkas rejält inom kort!

  • Match: USA – Tyskland
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 2.75 @ Ladbrokes
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18.00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar