Chicago Fire – Toronto

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Uppehåll i VM inför kvartsfinalerna men vi har hittat ett spännande spel från MLS där Chicago Fire tar emot Toronto FC natten mot torsdag. Toronto FC har verkligen samlat på sig gott om poäng. Trots att man bara spelat tolv matcher jämfört med de flesta andra lag som ligger runt 15-17 matcher ligger man fyra i den östra konferensen. Chicago ligger samtidigt sist i öst, sex poäng bakom Toronto trots att man spelat två matcher mer. En nyckel till detta är den tidigare Tottenhamstjärnan Jermain Defoe som verkligen öser in mål. Han har missat ett par matcher på grund av en skada man har lyckats göra åtta mål på de nio matcher han spelat. Däremot saknar man givetvis Michael Bradley samt Julio César som är på plats i Brasilien. Nu senast spelad man bra borta mot New York Red Bulls men fick nöja sig med ett kryss efter att man släppt in ett mål i 93:e minuten. Bara en seger på hemmaplan, jag tror trots det att Toronto får med sig poäng härbvilket gör att jag spelar Toronto +0,5 mål. Ser man till deras ligamatchar har man fem raka utan förlust.

Chicago har samtidigt fyra raka matcher utan seger i ligan. Hemma på Toyota Park har Chicago bara en seger på sju matcher och man har bara gjort elva mål under dessa matcher. Som en jämförelse har Toronto gjort fyra mål på de två senaste bortamatcherna. Samtidigt har Toronto bara en förlust på de fyra senaste bortamatcherna och 1,88 känns generöst.

  • Match: Chicago – Toronto
  • Spel: Toronto +0,5 mål
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 02:30, 3/7

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar