IFK Göteborg – Fola Esch

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Första Europa League-omgången är vad som gäller. Helt klart är att det är lätt att överskatta de svenska lagen här och slentrianmässigt reka ett hcp-spel bara för att det är ett lag från Luxemburg på andra sidan. Men så är inte fallet, jag tror verkligen på Blåvitt här. Av lite olika skäl. Vi kan ta det steg för steg.

Man ställer upp med bästa möjliga lag. Den här elvan är (bortsett skadade vb Augustinsson) den bästa man kan ställa upp med. Äntligen är Mahlangu fit att gå in från start. Dags för sydafrikanen att visa lite nu. Vibe är alltid målfarlig och även om jag inte är något fan av Mané så har han ändå snabbhet och förmåga att utmana. Nu har Stahre haft ytterligare en månad att få honom att anpassa sig till Blåvitts spel dessutom. En välbalanserad elva. Jakob Johansson har sett väldigt vass ut i nummer tio-rollen och kommer ofta fylla på i straffområdet. Farlig boxspelare.

Blåvitt har den här matchen, sen har man Helsingborg på söndag, returmatch på torsdag och HBK borta på söndag. Fyra matcher på elva dagar alltså. Därför hade det såklart smakat mumma med en klar seger så man kan rotera en del i returen. Har dessutom spelare som fått och kommer få lite speltid som verkligen skulle behöva den matchen. Så det lär ösas på snarare än att packa ihop och se fram mot morgondagens Lisebergsbesök vid ledning. Blåvitt floppade Å DE GRÖVSTA i Europa League i fjol. 0-0 hemma mot Trencin trots numerärt övertag i 80 minuter (rankade 337:a i Europa). Förlust borta och uttåg. Skampåle. Skämskudde. Fola Esch är ännu sämre i rankingen (383:a). En bjudning i lottningen. Om spelarna är seriösa med allt snack om hur viktig EL är så tar man den här uppgiften seriöst. Och man lär inte vilja utstå den kritik man fick förra sommaren.

Jag vet inte mycket om Fola Esch mer än att de saknar mittfältaren Stefano Bensi (12+11 i fjol). Även Jakob Dallevedove (mittfältare med tredje mest speltid i ligan i fjol) missar. Beskrivs som två nyckelspelare som missar matchen. Gick av tävlingssäongen två veckor före Blåvitt i våras. Så ingen fördel där. Blåvitt är dock 10 pinnar efter Malmö i Allsvenskan. Dessutom fyra lag mellan sig själva och himmelsblått. Cupen åkte man ur i mot Sirius. EL är klubbens möjlighet till lite glory i år. Elfsborg besegrade dessutom Fola Esch med 4-0 på hemmaplan 2011. I övrigt har Fola Esch spelat sex matcher i Europa och förlorat fem. Fyra med 3+ mål. IFK Göteborg -2,5 är spelat i EL-kvalet mot FC Gola Esch från Luxemburg. För er som inte har Ladbrokes finns samma spel hos staten.

  • Match: IFK Göteborg – Fola Esch
  • Spel: IFK Göteborg -2,5
  • Odds: 1,99 @ Ladbrokes
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 3/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar