AIK – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Båda topplagen AIK och Kalmar visade styrkebesked efter uppehållet. Nu, under lördagen, ställs de mot varandra på Nationalarenan. Trean mot tvåan. AIK bortavann mot Åtvidaberg på Kopparvallen med fina 3-0. Detta trots att mittfältskuggen Celso Borgres, från Costa Rica, inte var tillgänglig i och med världsmästerskapet i Brasilien, där han har utsetts till en av de bästa spelarna i flera omgångens elvor. Stockholmarna har fyra vinster i följd på hemmaplan, där man även under fjolårssäsongen var så starka.

Kalmar var inte direkt lika övertygande i omstarten, men vann likväl mot Mjällby med uddamålet, på hemmaplan. Målsprutaren, Måns Söderqvist, hittade formen direkt och avgjorde mötet i den 63:e minuten. Anmärkningsvärt är att KFF inte vunnit på de tre senaste bortamatcherna (0-2-1). Nu kan det däremot vara dags för en bortavinst. Eller åtminstone en pinne. AIK är, och ska vara, favoriter. Det är man nästan alltid på hemmaplan, men här tycker jag att vi har fått ett riktigt generöst odds på X2. Bet365 erbjuder 2,20. AIK är ett fysiskt starkare lag än Kalmar FF och är en svår motståndare. Vi minns alla Kalmars svaga insats på försäsongen. Kalmar startade för ovanlighets skull matchen starkt senast mot Mjällby för att sedan gå ner sig efter 30 minuter. Mot ett lag som AIK kommer det inte att fungera utan koncentrationen på topp hela matchen är ett måste.

Inför matchen är Marcus Nilsson, Hovda och Thorbjörnsson åter disponibla. Plus Öhamn som utgickfrån truppen i sista stund senast efter en känning i benet. Angenäma problem för tränare Eklund. Att Marcus Nilsson åter gå in som mittback är nog ingen högoddsare. Mer tveksamt om Thorbjörnsson petar Nenad som har spelat upp sig nu när han fått chansen.

Två jämna lag trots allt. Kalmar kryssar tredje mest i Allsvenskan och bara förlorat en match på hela säsongen. I tre av de fyra senaste inbördes mötena, när AIK stått som hemmalag, har Kalmar lyckats ta poäng. Fint odds vi får här. Känns runt en decimal för högt.

  • Match: AIK – Kalmar
  • Spel: Dubbelchans (X2)
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 12/7, 16:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar