Sociedad – Aberdeen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Torsdagen bjuder på kval till Europa League där spanska Real Sociedad tar emot skotska Aberdeen hemma på Anoeta. Många tror på en kassaskåpssäker vinst för spanjorerna här, men jag håller inte riktigt med. Man lämnar många spelare utanför truppen och då blir det nog inga stora siffror.

Real Sociedad hade ingen större fjolårssäsong, då man slutade på en sjundeplats när ligan var färdigspelad. En stor anledning till detta tror jag att den tunna truppen var, för när man tvingades kombinera ligaspel med europaspel så var man ordentligt slitna. Man hade sina fixstjärnor i Griezmann och Vela som stod för det mesta framåt, men även dessa visade trötthetstecken när man matchades hårt. Men det spelar mindre roll nu, för Griezmann är såld till Atlético Madrid och Carlos Vela kommer inte spela den här matchen då han är skadad. Vidare så väljer man även att vila Rulli (målvakt), Cadamuro (back), Seferovic (anfall), Ifran (anfall), Carlos Martínez (back), Estrada (back) och Ansotegi (back) i den här matchen. Många av dessa spelare hade nog haft sin plats en normal dag på jobbet, men Sociedad verkar inte allt för sugna på att spänna musklerna i den här matchen.

När nu Griezmann är såld och Vela inte spelar här så kan man börja fundera på vem som ska göra det för ”La Real”? Jag tycker det ser oerhört slätstruket ut och när man dessutom vilar Seferovic så finns det inte många alternativ framåt. Visst har man spelare som Chory Castro och Sergio Canales i laget, men det är definitivt inga herrar som bör jämföras med Carlos Vela. Skottarna lär komma med en plan här och jag tror den planen innebär ett väldigt tight försvarsspel och satsa på omställningar samt fasta situationer. Jag har ju inte stenkoll på Aberdeen skulle jag vilja påstå, men man slog ändå ut Groningen i omgången innan detta, vilket inte är fy skam. Motivationen är nog på topp hos laget och med en bra inställning så tror jag inte man reser hem till Skottland med en massa mål i baken inför returen.

Real Sociedad är inget höjdarlag utan Carlos Vela och när man dessutom vilar ett helt koppel av andra spelare så tror jag man kan få det tufft här. Skotska ligan är självfallet ingen liga som vi kan jämföra med la liga, men under dessa förutsättningar så kan nog Aberdeen hålla jämna steg med spanjorerna. Testar därför en mindre insats på Aberdeen +1,5 hos bet365.

  • Match: Sociedad – Aberdeen
  • Spel: Aberdeen +1,5
  • Odds: 2,075 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar