AIK – Astana

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ikväll är förväntningarna på att AIK ska gå vidare i europa-spelet ganska underdkattade på vissa spelbolag enligt mitt tycke när man gästas av Astana på Friends Arena.

I det första mötet som spelades i Kazakstan lyckades AIK få med sig ett oavgjort resultat samt ett bortamål då matchen slutade 1-1. Det är ett formstarkt AIK som kommer till spel mot FC Astana och vi vet hur bra man har varit på just nationalarenan. Efter senaste segern mot IFK Göteborg på Gamla Ullevi så befinner man sig endast sex poäng bakom Malmö. Innan dess har Gnaget yckats vända i returmötet mot irländska Linfield, spelat ut Falkenberg på hemmaplan och fått med sig ett oavgjort resultat från bortamatchen mot Astana. Celso Borges har i snart en vecka ryktats vara klar för Thonon Gaillard, men spelade ändå senast mot Göteborg och regerade som vanligt på mittfältet. Costaricanen är även uttagen i truppen till ikväll och då är det en självklarhet att Borges startar.

Astana fick samtidigt bara kryss hemma mot Zhetysu som ligger på den undra halvan av tabellen hemma i Kazakstan i helgen. Innan krysset mot AIK hade man sex raka segrar och fem matcher utan insläppt mål på hemmaplan. Men på bortaplan har man bara en seger på de sex senaste matcherna och det var mot Pyunik från Armenien. Armeniens liga rankas som Europas 49:e bästa jämfört med Allsvenskan på 24:e plats. Och då måste man väl kanske ändå erkänna att Allsvenskan är ganska överskattad ute i Europa, iallafall i jämförelse med hur man presterar mot andra europeiska lag.

Även om AIK avancerar med resultatet 0-0, tror jag inte man vågar satsa på det utan man kommer gå ut och försöka avgöra matchen.

  • Match: AIK – FC Astana
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar