Braunschweig – Haidenheim

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Intressant match i Bundesliga 2 där Braunschweig kommer från Bundesliga 1 förra säsongen och ska denna säsong försöka ta sig tillbaka. FC Heidenheim kommer från Bundesliga 3 och ska denna säsong övertyga kritikerna att man faktiskt hör hemma i den högre divisionen.

Braunschweig som förra säsongen åkte ur Bundesliga spelar i år alltså i Bundesliga 2, laget har siktet inställt på att ta sig tillbaka till högsta ligan denna säsong. I första matchen spelade man borta mot Fortuna Düsseldorf, Braunschweig kämpade sig tillbaka från underläge två gånger och matchen slutade till slut 2-2, ett resultat som speglar matchen ganska bra och visst var det också rättvist. Braunschweig bjöd inte på något stabilt hemmaspel när man spelade i Bundesliga förra säsongen med raden 5-3-9. Dock är motståndet något annat denna säsong då man spelar i den lägre divisionen. Laget har inga bekymmer i laget att rapportera om.

FC Heidenheim som tog klivet upp i Bundesliga 2 från Bundesliga 3 till denna säsong fick en riktig smakstart på den nya säsongen när man vann hemma mot Frankfurt i första matchen med 2-1. Frankfurt tog ledningen tidigt i matchen och FC Heidenheim kvitterade strax innan paus och man tog sedan också ledningen mot slutet av matchen, FC Heidenheim spelade dock med en man mer under större delar av andra halvlek. FC Heidenheim spelade riktigt bra borta förra säsongen med 11-5-3 och visst vill man visa alla kritiker att man klarar av att spela i Bundesliga 2 och inte åker ur efter en säsong i den högre divisionen. Man har inga problem att rapportera om i laget.

Braunschweig stod för ett par försvarsmissar i senaste matchen, misstag som jag är övertygad om att man inte kommer att göra i denna match. Det ska råda en viss skillnad mellan lagen då Braunschweig kommer från Bundesliga och FC Heidenheim kommer från Bundesliga 3, Braunschweig är favoriter i matchen och jag ger också laget bra chanser till att avgå med segern i denna match. Dock gäller det att Braunschweig inte underskattar FC Heidenheim för dåliga är man inte och en bra dag kan man säkerligen överraska dom flesta lag, i dag är dock inte en sådan dag då jag inte tror att Braunschweig kommer att svika sina fans hemma och man vill verkligen sätta säsongen första vinst här hemma, dessutom har Braunschweig haft väldigt lätt för FC Heidenheim i tidigare möten. Ettan spelas.

  • Match: Braunschweig – Heidenheim
  • Spel: Braunschweig (1)
  • Odds: 2.10 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 9/8, 15:30

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar