Rio Ave – Elfsborg

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Elfsborg vann hemmamötet mot Rio Ave med 2-1 men nu väntar en riktigt tuff bortamatch och i potten finns en plats i Europa Leagues gruppspel. Orkar Elfsborg hela vägen eller faller de på målsnöret? Rio Ave slog ut IFK Göteborg i förra omgången av Europa League-kvalet efter att de lyckades vinna bortamötet i Sverige med 0-1. Men nu mot Elfsborg föll portugiserna med 2-1 men deras reducering kan bli väldigt viktigt. Sedan förlusten i Borås har Rio Ave hunnit med att krossa förra säsongens ligafyra i Portugal Estoril med hela 5-1. Elfsborg spelade samtidigt 1-1 borta mot Halmstad i söndags.

Men tränaren Klas Ingesson är optimistisk inför returen och när han pratar inför matchen hittar vi vårt speltips. -Förutsättningarna är enkla: det står 0-0 och vi ska gå ut och fronta matchen såsom vi gjorde här hemma. Det är jätteviktigt att vi tänker att det är nystart, 0-0.  Jag tror att det är livsfarligt för oss att bli defensiva och backa hem i det här läget. Vi ska försöka spela vårt spel och går det snett så är det ingen fara, då har vi i alla fall försökt på vårt sätt. Vi ska definitivt inte åka ur det här på grund av att vi inte vågar, säger han till klubbens hemsida. -De kommer säkert att köra på oss i början men man ska ha klart för sig att de måste göra tre mål för att vara säkra och tre mål är det väldigt sällan vi släpper in. Gör de 1-0 räcker det att vi gör 1-1 så är vi vidare, och gör de 2-0 och vi reducerar, ja, då är det lika. Och mål det gör vi alltid, det kommer vi att göra där nere också, det är jag helt säker på, fortsätter han.

Mitt spel för kvällen blir just det, att båda lagen gör mål. För Ingesson har rätt i att Elfsborg nästan alltid gör minst ett mål och nu när vi vet att de inte kommer försöka stänga matchen och spela 0-0 är BLGM ett givet spel. Elfsborg har gjort mål i elva raka matcher och i 18 av deras 20 senaste matcher. Ser vi bara till Elfsborg spel på bortaplan har de tio raka matcher med minst ett mål framåt. Samtidigt tror jag att Rio Ave som måste göra mål kommer göra minst ett mål då det helt enkelt är ett bättre lag och har hemmaplan. Deras fem mål nu senast mot Estoril imponerar även. Det faktum att Rio Ave inte heller behöver vara livrädda för att släppa in ett mål då de själva har med sig ett bortamål från mötet i Borås bygger på spelet ytterligare.

  • Match: Rio Ave – Elfsborg
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 22:15, 28/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar