Real Betis – Numancia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Betis fick en smakstart på den här säsongen då man besegrade Sabadell på bortagräs i premiäromgången. Trots segersiffrorna 3-2 så tycker jag inte att det var någon större fara på taket, man hade nämligen en 3-0 ledning med bara minuter kvar av matchen. Tre mål framåt alltså och det lär komma fler matcher där man öser in lika många mål, för det ser riktigt bra ut offensivt. Man spelar en 4-3-3 uppställning hos Betis där Molina, Castro och nyförvärvet Cejudo startade förra matchen. Rutinerade herrar alla tre och dessutom är man riktigt vassa anfallare. Sedan har man lite ungdomlig energi att slänga in med både Pacheco och Rennella, som även dom är riktigt bra fotbollsspelare på den här nivån. Man kommer få stort stöd på Benito Villamarin och jag förväntar mig ett väldigt offensivt hemmalag, som vill visa publiken att man ska ta sig tillbaka till la liga på direkten. Det enda som kan sätta krokben för drömmen om la liga är väl egentligen försvarsspelet, annars ser jag ingenting som kan stoppa laget. Nu har man dessutom gjort klart med Alfred N’Diaye, som var på lån till de grönvita förra säsongen. En gigant på mittfältet och det förstärker verkligen Betis chanser mot ligasegern. Har inte läst om några skador efter matchen mot Sabadell, så jag förväntar mig samma trupp nu som då.

Numancia hade greppet om Sporting Gijon i premiären förra helgen, då man hade en 1-0 ledning med endast 10 minuter kvar. Men man fick till slut se sig besegrade efter två sena bortamål. Mycket av detta beror på ett rött kort som man drog på sig med 20 min kvar, för efter detta så tryckte Gijon på ordentligt. För er som såg Gijon förra säsongen så kanske det inte är så chockerande att man gjorde två mål här, men det ska sägas att Gijon tappat i anfallskraft tills i år. Lekic har lämnat klubben och sedan var inte ens anfallsstjärnan Scepovic med mot Numancia. Nu ställs Numancia inför en av säsongens tuffaste uppgifter, och man gör det utan sin ordinarie vänsterback Juanma som är avstängd. Man får även klara sig utan anfallaren Braian Rodriguez som är på lån från just Betis.

Det ska vara klasskillnad mellan dessa lag och jag ser det som väldigt troligt att Betis trycker in två mål här med sin urstarka offensiv. Väljer att spela det här redan nu då jag tror det finns risk att oddset sjunker längre fram i veckan. Blir en högre insats på det här spelet!

  • Match: Betis – Numancia
  • Spel: Betis över 1,5 mål
  • Odds: 1,72 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar