Färjestad – Zürich Lions

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

CHL är tillbaka under torsdagen där Färjestad tar emot storlaget Zürich Lions.

SHL-premiären är fortfarande en vecka bort men CHL går in på sin tredje omgång under torsdagen. Förutom Färjestad har även Skellefteå, Frölunda samt Växjö matcher under torsdagen av de svenska lagen. Zürich Lions är en maktfaktor hemma i Schweiz där de även är regerande mästare. Under de sju senaste säsongerna har de bland annat vunnit den inhemska ligan tre gånger samt föregångaren till dagens Champions Hockey League 2009 efter att de slagit KHL-laget Metallurg Magnitogorsk med totalt 7-2. Värt att notera är även att Zürich bara tappat en spelare från förra säsongen vilket säger en del om de ekonomiska musklerna i klubben.

Färjestad och Zürich möttes även i förra omgången av CHL och det var värmlänningarna som lyckades vinna med 3-2 efter förlängning.Ser vi till den första omgången av CHL vann Zürich med 4-1 mot Vålerenga Oslo samtidigt som Färjestad föll med samma siffror mot Vienna Capitals. Färjestad möter två mycket bra lag, och Färjestads tränare Tommy Samuelsson rankar Zürich som ett av Europas bästa lag utanför KHL, säger han till klubbens hemsida inför matchen. Ett skridskoskickligt lag med fantastiskt bra utländska spelare och de allra bästa schweiziska. De skapar ett enormt hårt tryck i offensiv zon när de kommer och det gäller för Färjestad att stå emot detta på ett bra sätt. Även jag är väldigt imponerade av Zürich och nu senast kunde Färjestad tacka målvakten Justin Pogge som stod för 35 räddningar. Färjestad har hemmaplan vilket givetvis är en fördel men vi anser inte att de bör vara favoriter runt 1,9 vilket spelbolagen erbjuder. Speciellt inte med tanke på hur trögt Färjestad brukar inleda säsongerna för att sedan växla upp. Jag testar därför dubbelchans X2 till fina 1,95 hos Nordicbet.

  • Match: Färjestad – Zürich Lions
  • Spel: X2 (Dubbelchans)
  • Odds: 1,95 @ NordiBet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:00, 4/9

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar