Kristianstad – Helsingborg

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Kristianstad har som väntat startat helt utmärkt och har hittills full pott i serien. KIK är ett av lagen jag trodde innan serien startade skulle utmana om seriesegern, trots att de inte var bland favoriterna hos de olika spelbolagen. Man har värvat riktigt bra och har från en stabil defensiv gått till även en ruskig offensiv, vilket man även visat nu i starten av säsongen. Man har öst in hela 20 mål på de tre första matcherna och det får ses som mer än okej med tanke på att man mött Troja, Dalen och Halmstad. Man tappade ett par vassa spelare från förra säsongen, men har verkligen förstärkt laget. Jay Latulippe, Alex Lagerström, och Phillip Bruggisser är ganska tunga tapp. Däremot så har man hittat ersättare som är både bättre och fler i antalet. Framåt har man stärkt upp med Emil Sandin, Christoffer Lindholm och Anton Östman. Sandin har tillbringat mer eller indre hela sin karriär i SHL och hockeyallsvenskan och varit en ganska god poängplockare ändå på den nivån. Det är inget snack om att han är en av hockeyettans bästa spelare. Lindholm har gjort äver 150 poäng de tre senaste säsongerna i Nyköping. Östman har varit en frontfigur uppe i C-serien i ett par säsonger. Det är tre toppar för ettan och dessutom har man även förstärkt backsidan med spelare som Martin Backholm, Fredrik Lindblom, Acke Ringström och även norske William Ström. Jag menar, alla dessa fyra är toppnamn för en hockeyettan-klubb. Alla är också ganska skickliga offensivt, vilket kanske förklarar varför man också kanske tänkt lite för offensivt vissa matcher. Offensiven är ruskig i detta lag och det borde räcka. Defensvien kommer man få koll på trots att det varit lite virrigt i starten. Kristianstad blir vassa i vårkanten.

Helsingborg var det lag som de flesta sidor hade satt som nummer två bakom Tingsryd att vinna serien. Något som jag förstår till viss del, men ändå inte. Helsingborg kommer vara med i toppen och kan utmana alla de bästa i sina bästa stunder. Man är bra bakåt och hyfsade framåt. Det är dock framåt jag tror man spricker i slutändan när det väl gäller. Man kan leva länge på en strukturerad defensiv, men i toppmatcherna behöver man ett par spetsar och där ligger Kristianstad långt före som kan ställa upp med fyra riktigt bra femmor där två av dem är absolut toppklass på i offensiv zon. Jämför man laget med förra säsongen så är det ganska likt sig. Man har kvar de flesta spelarna i laget vilket är bra då man känner sig samspelta. Det största tappet får dock ses som målvakten Johan Nielsen som gick till Troja. Nyförvärven de gjort är helt okej, men absolut inte klass med de spelare som KIK fått tag på. Helsingborg har alltid varit erkänt starka på hemmaplan, men betydligt mer sårbara på bortais. Det tror jag också Kristianstad kommer utnyttja. HHC har startat säsongen med två vinster och en förlust, varav en av vinsterna kom i sudden mot svaga Olofström. Vinsten hemma kom mot Dalen och förlusten mot Kallinge. Helsingborg är ett bra lag, men man bör vara något snäpp efter ett starkt Kristianstad.

Kristianstad tror jag är ett av lagen som kommer ta en av platserna i det slutgiltiga kvalet till hockeyallsvenskan i vår. Man har värvat riktigt bra och har säkerligen någon plats över ifall det skulle dyka upp något intressant på marknaden. Man har varit ruskigt effektiva i inledningen och hoppas att man fortsätter på samma trend. Mitt spel idag blir Kristianstad att vinna under ordinarie tid till oddset 1.84 hos betsson. Insatsen blir 6 units.

  • Match: Kristianstad – Helsingborg
  • Speltips: Kristianstad (1)
  • Odds: 1.84 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 1/10, 19.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar