Pantern – Kristianstad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Vi kommer idag också att rikta oss ner mot den sydligaste serien av division ett och till mötet mellan Pantern och Kristianstad. Hemmalaget har öppna övertygande och avfärdat många starka motståndare, men idag möter de kanske seriens bästa lag för tillfället och det blir absolut ingen lätt match.

Pantern har öppnat riktigt starkt och det är det ingen som kan ta ifrån dem. Man har ett starkare lag än man haft de sista säsongerna och kan mycket väl knipa en plats till allettan med tanke på att serien är såpass kort denna säsong. Jag är ändå på nåt sätt ganska säker att laget kommer tappa fler och fler poäng ju längre säsongen går. Man spelare som ett lag och det kommer man långt med, men samtidigt tror jag att man behöver den där offensiva spetsen för att klara sig hela vägen och i viktiga toppmatcher. Nu är det dags för en viktig match där seriens just nu bästa lag står på andra sidan. Pantern är stabila bakåt och det förlitar man sig mycket på. Jag kan också tänka mig att man fortsätter att lägga mycket puckar mål med tanke på att KIK har släppt in en hel del mål hittills. Det är där en av Panterns styrkor sitter, men samtidigt får man också lägga lite vikt på försvarsspelet då Kristianstad ställer om väldigt snabbt från försvar till anfall. Det kommer garanterat bli säsongens tuffaste match hittills och jag tror det kommer visa sig på resultattavlan efter denna match. Pantern är bra, men möter idag lite för bra motstånd. Man har gjort tre prickfria matcher innan man senast fick se sig besegrade av Halmstad hemma i Kirseberg. Idag får man stryk av Kristianstad.

Kristianstad har överraskat oerhört positivt på mig och därför kommer jag också fortsätta att ge dem förtroende. Vi spelade på dem sist och då gick man ut hårt och hade 3-0 på Helsingborg efter redan drygt sju minuters spel vilket gjorde att man kanske slappnade av lite för mycket. Det är också helt normalt att det blir så även fast man kanske inte vill eller är medveten om det. Helsingborg kvitterade till 3-3 med ett par minuter kvar och sedan avgjorde Kristianstad efter straffar där Benoit Doucet fortsätter att visa god form. Jag tror inte man gör samma misstag igen och släpper in motståndarna vid en ledning. Man är ett topplag och ska man fortsätta vara det så måste man kunna hålla fokus en hel match. Laget man har är ju som sagt riktigt bra. De två första femmorna är av yppersta toppklass i hockeyettan och man är riktigt tunga i anfallszon. Deras tredjefemma är nästa minst lika bra den så självklart finns det kvalité att hämta ur det här laget. Fortsätter man bara att producera framåt så kommer också det defensiva att sitta bättre och bättre. Femman med backarnaStröm-Lindblom och forwardstrion Lindholm-Doucet-Sandin är en av Sveriges absolut bästa femmor på nivå hockeyettan. Man är tillräckligt starka för att bryta ner ett Pantern som nångång måste börja förlora.

Pantern har gjort tre prickfria matchen innan matchen senast då det blev förlust. Har man kanske inte samma flyt längre eller är det bara att allt tar ut sin rätt? Svårt att säga efter bara en förlorad match, men magkänslan säger så och KIK är ett klart mycket vassare lag på pappret. Mitt spel blir Kristianstad ML till oddset 1.97 hos betsson. Insatsen blir 6 units.

  • Match: Pantern – Kristianstad
  • Speltips: Kristianstad ML
  • Odds: 1.97 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 5/10, 16.00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar