Pantern – Karlskoga

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Pantern kommer från en stark seger i Örnsköldsvik. Modo var stora favoriter att vinna matchen, men Pantern åkte hem till Skåne med två poäng efter 2-3 på övertid. Mycket imponerande. Även den här säsongen är det många som tippat laget bland de sämsta lagen i serien. Jag tror att laget kan undvika negativt kval även den här säsongen. Inför kvällens match tror jag Pantern är taggade efter den fina segern senast.

Karlskoga vann även dem senast, hemma mot Västerås med 4-2. Detta mycket tack vare en storspelande Andrew Engelage i kassen. Över 60 minuter skulle inte jag vilja påstå att Karlskoga var det bättre laget. Matchen innan dess, gjorde laget en ursel insats borta mot Mora och torskade med 3-0. Jag tror laget får tufft nere i Malmö.

Jag spelar Pantern Draw No Bet till 1,75 @ Expekt.

  • Match: Pantern – Karlskoga
  • Speltips: Pantern DnB
  • Odds: 1,75 @ Expekt
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/9

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!