Pantern – Tingsryd

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Pantern tar idag emot Tingsryd hemma i Kirseberg där man är starka. Hemmalaget går in med gott självförtroende efter en vinst i första matchen medans Tingsryd har större press på sig att vinna. Tar Pantern ett stort kliv mot hockeyallsvenskan redan nu?

Pantern stod faktiskt ganska överraskande för en seger i den första matchen när man mötte Sundsvall på bortaplan i torsdags. Man vann med 3-2 i sudden och ska enligt rapporter varit helt rättvist också. Sundsvall hade svårt med Panterns höga forechecking och det är också ett bevis på att Pantern är så bra som alla säger att man är. Stephan Lundh har gjort underverk med detta Pantern och trots att man kanske har sämst förutsättningar av alla dessa sex lag att ta sig uppåt så är man kanske det lag som faktiskt har den största chansen rent sportsligt. Man har höjt sig under hela säsongen och trots att man vilat en hel månad så verkar man inte tappat form. På hemmaplan är man dessutom otroligt starka. Det är alltid jobbigt att möta Pantern på bortaplan. Inte bara för att det är ett bra lag utan även för att de yttre förutsättningarna inte är till någon fördel för de gästande lagen. Rinken är mindre än vanligt, ishallen är ett riktigt plåtskjul som inte håller någon större klass. Med tanke på att rinken är ganska liten så passar Panterns spel väldigt bra med tanke på att man checkar ganska hårt. Ytorna blir ju såklart mindre och den höga forecheckingen ger därför ganska fin utdelning. Det förklarar lite varför man är så pass bra på hemmaplan som man är. Pantern är ett riktigt bra lag. Jag trodde inte man skulle slå Sundsvall, men visade där att man är ett lag för hockeyallsvenskan. Idag fortsätter resan.

Tingsryd är även dem riktigt bra. Det är alla lag i den här serien och man har kommit hit av olika anledningar. TAIFs säsong har inte varit fullt bra hela säsongen. Däremot så är man lite som Pantern att man höjt sig ju längre det gått. Nu fick man se sig besegrade av Västervik i premiären med 4-2 efter att ha tappat allt i den sista perioden. Idag har man återigen bortamatch och det kanske blir den svåraste bortamatchen i den här serien. Man har all press på sig och behöver plocka poäng idag. Så enkelt är det. Däremot så kommer det bli riktigt tufft. Pantern körde sönder Sundsvall på bortaplan för ett par dagar sedan och fortsätter de på samma sätt så kommer de köra sönder Tingsryd också. TAIF är ett skickligt lag, men i det här läget känner jag att ett hårt jobbande lag kommer vinna i längden och där är Pantern bättre. Den här säsongen har man mötts fyra gånger och Pantern har vunnit alla utom en match. Den matchen Tingsryd vann var den sista då de hade allt att spela för medans Pantern mer eller mindre varvade ner inför kvalserien. Pantern hade då en 3-0 ledning, men rasade ihop totalt då. Under veckan har man haft lite sjukdomar som gått i laget, men alla ska vara tillgängliga för spel utom viktiga Jarkko Oikarinen.

Jag tycker det ska vara klar fördel Pantern här. Man är ett bra hemmalag som förmodligen kommer köra sönder Tingsryd som de gjort tidigare under säsongen. Mitt spel blir alltså Pantern att vinna under ordinarie tid till oddset 2.00 hos Ladbrokes. Insatsen stannar på 6 units.

  • Match: Pantern – Tingsryd
  • Speltips: Pantern (1)
  • Odds: 2.00 @ Ladbrokes
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 15/3, 16.00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar