Karlskoga – Kristianstad

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Karlskoga har verkligen etablerat sig som en given klubb i Hockeyallsvenskan, ofta i toppskiktet av ligan dessutom. En säsong som denna när konkurrensen generellt sett inte är speciellt tuff, känns det som ett guldläge för värmlänningarna att ta sig upp till den absoluta toppen. Hemmalaget ska naturligtvis vara favoriter nu ikväll. Karlskoga inledde säsongen med bortaseger mot Almtuna.

Kristianstad har varit kända för sin synnerligen dåliga ekonomi och striden med rivalen Tyringe SoS har varit slående, men det är tydligt att det är Kristianstad som just nu är ledande i den striden och som nu lyckats skrapa ihop tillräckliga ekonomiska medel för att ta sig upp ett snäpp. Laget var på väg att ta alla poäng hemma mot Tingsryd, men matchen slutade 3-3.

Jag spelar på raka ettan till 1,58 @ bethard.

  • Match: Karlskoga – Kristianstad
  • Spel: Karlskoga (1)
  • Odds: 1,58 @ bethard
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/9

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!


Lämna ett svar