Skellefteå – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Under torsdagen bjuder SHL oss på en repris på förra säsongens final mellan Skellefteå AIK och Färjestad. Frågan är om Färjestad kan skrälla och plocka med sig tre poäng från Västerbotten?

Finalserien förra säsongen var aldrig direkt spännande. Skellefteå vann fyra raka matcher mot Färjestad och minsta vinstmarginalen i någon match var tre mål. Totalt gjorde Skellefteå 20 mål under dessa fyra matcher vilket kan jämföras med Färjestads tre. Även om vi ser under grundserien de två senaste säsongerna har det varit en tydlig fördel för Skellefteå som vunnit åtta av tio matcher. Uppe i Skellefteå Kraft Arena har Färjestad bara en seger på de nio senaste försöker och den segern kom efter straffar. Senast Färjestad vann under ordinarie speltid mot Skellefteå var i mars 2011. Formmässigt har Färjestad bara två segrar på de fem senaste matcherna men båda segrarna har kommit efter straffar.

Skellefteå föll borta mot hemmastarka HV71 med uddamålet nu senast men hade innan det fyra raka segrar. På hemmaplan man vunnit alla tre matcher den här säsongen med målskillnaden 14-4. Även om Färjestad lyckades slå Växjö på bortaplan efter straffar tidigare under säsongen tror vi inte att de räcker till här. Skellefteå har varit otroligt starka den här säsongen och på hemmaplan är det inte många som kan utmana dem. Deras enda förluster den här säsongen har varit på bortaplan och det mot Luleå som inlett starkt samt HV71 som ännu är obesegrade på hemmaplan.

Jag väljer att spela den raka ettan vilket ger 1,77 gånger pengarna hos ComeOn!

  • Match: Skellefteå – Färjestad
  • Speltips: Skellefteå (1)
  • Odds: 1.77 @ ComeOn
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 2/10, 19.00

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar