Brisbane Roar – Sydney

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Brisbane Roar har förlorat de två inledande matcherna, något som fjolårets A-League segrare är mycket besvikna över. Faktum är att man aldrig har förlorat de 3 inledande matcherna av en säsong, något som det har snackats om i media. Så vi kommer definitivt se ett Brisbane Roar som spelar som om det gällde liv och död. I hemmapremiären mötte man ett av ligans bättre lag i Adelaide, och där förlorade man med 1-2. Man gjorde faktiskt 1-0 och spelade ganska bra i den första halvleken, men när McKay tog ett rött kort efter 72 minuter så kändes det som musten gick ur Brisbane. I nästa match mot Perth Glory borta visade man att offensiven är bra även utan fjolårets interna skyttekung Berisha då man gjorde 2 mål på Perth. Men detta räckte inte då man faktiskt släppte in 3 bollar bakom målvakten Young. Att man saknar sin förstamålvakt Theo har synts, men faktum är att man har spelat bra i båda matcherna och man kunde mycket väl ha fått med sig poäng mot båda lagen. Man har fortfarande ett bra lag där Berisha har ersatts med målfarliga Kurtishi som har gjort det bra hittills (1 mål senast), och får man bara till det defensivt kommer man att slåss om titlar den här säsongen också. Brisbane har nog aldrig varit så här taggade, och nu när man dessutom inte har några problem i truppen förutom McKay som fortfarande är avstängd så tror jag man kommer ta chansen här och besegra Sydney.

Sydney har inlett säsongen på ett utmärkt sätt där man först spelade oavgjort mot segertippade Melbourne City för att sedan vända 0-2 underläge till 3-2 i derbyt mot Western Sydney Wanderers. Det ska även sägas att man hade flera lägen att avgöra mot Melbourne City, men skärpan i avsluten fanns inte. Sydney är dock ett lag som alltid presterar hemma, men som inte alls är lika starka borta. Nu har man haft två hemmamatcher som man spelat bra i, men frågan är hur man kommer klara sig på resande fot. Den drygt 70 mil långa resan till Brisbane kommer att bli tuff, inte minst då man spelade en cupmatch borta mot Adelaide i tisdags som dessutom gick till förlängning. Man har alltså två bortamatcher på 72 timmar med en sammanlagd resesträcka på 180 mil, något som jag tror bör påverka Sydney-spelarna i den här drabbningen. Intressant fakta dessutom är att Sydney aldrig har tagit poäng i de tre inledande matcherna i en A-League säsong. Sydney behöver ha tryggheten att spela hemma för att slå ett lag som Brisbane i nuläget, oavsett hur bra man är så lyckas man aldrig riktigt imponera stort på bortaplan enligt mig, något som varit deras problem i flera säsonger nu. Självförtroendet brukar inte finnas där riktigt, och detta såg vi i cupmatchen mot Adelaide senast där hemmalaget borde vunnit på fulltid sett till spelet o chanserna. Nu saknas även mittbacken Petkovic som är avstängd, en spelare som man verkligen behöver då försvaret inte är deras starka sida.

Brisbane Roar har vunnit 9 raka hemmamatcher mot Sydney. Man har dessutom gjort mål i 18 av de 19 senaste tävlingsmatcherna inbördes. Brisbane har visat att offensiven fortfarande heter duga, och nu när Sydney saknar sin bästa mittback Petkovic så lär man få stora problem med hemmalagets offensiv. Att Sydney gör mål ser jag inte som någon omöjlighet, men Brisbane gör nog minst 2 mål. Glöm inte heller hur jobbigt det är att spela match, framförallt på bortaplan, och nu är det alltså andra matchen på 72 timmar för Sydney. Ska man ha en chans mot Brisbane imorgon får man nog göra sitt livs prestation, annars kan det nog bli slakt här.

  • Match: Brisbane Roar – Sydney FC
  • Spel: Brisbane Roar (1)
  • Odds: 2,00 @ Unibet
  • Insats: 3/5 Units
  • Spelstopp: 11:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar