St. Louis – Anaheim

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

St. Louis Blues är absolut inte brödgäng det ska ni veta men det har inte gått lika bra denna säsong som  det gjorde förra säsongen i grundserien, i alla fall inte såhär i början. Man har dock fler vinster än förluster men det är inte där jag kommer lägga fokus. För det är nämligen så att Blues har två riktigt tunga tapp i nattens drabbning mot ankorna och det är T.J.Oshie & David Backes. Båda dessa herrar är spelare från 1a kedjan och är två av lagets bästa spelare. Det är såklart att det kommer att märkas på något sätt, något annat kan jag inte tänka mig. sen kan såklart andra herrar stiga fram och göra jobbet men kan inte blunda för dessa tunga tapp. Lägg där till att även en annan riktigt bra spelare, nämligen Paul Stastny är skadad sedan tidigare. Det gör ju inte mina tankar mindre hoppfulla om man säger så. Sedan så tycker jag att man ställer en sämre målvakt där bak inatt nämligen Jake Allen. Övriga som är borta är Joakim Lindstöm, ny från Skellefteå AIK och som spelat alla matcher tills nu. Blues har haft det tufft mot Ducks. De senaste 5 mötena sinsemellan har slutat med 4 vinster till Ducks och 1 till Blues. Faktum är att Ducks har 4 raka vinster mot Blues. En av dom förlusterna mot Ducks kom för bara några matcher sedan då man torskade med 3-0 borta.

Anaheim Ducks har fått en kalasstart på denna säsong och man leder Western Conference med raden 8 vinster och 2 förluster. Man var bra redan förra året om man bortser från slutspelet där det inte gick lika bra. Inför denna säsong så har man tagit in 2 offensiva pjäser av rang, Dany Heatley & Ryan Kesler. Där den förstnämnde gjorde sin första match nu senast och han kommer bli nyttig. Ryan Keslerkommer från Vancouver och var tillsammans med bröderna Sedin dom bästa offensiva spelarna, så även han kommer bli nyttig för detta Ducks. Tyvärr för Ducks del så är backen Ben Lovejoy skadad och det är ett avbräck. Men jag tycker inte det är lika stort avbräck som Blues har med sina herrar. Och eftersom Blues ju har 3 offensiva pjäser borta så kanske det inte är världens grej att en bra back saknas i Ducks, eller? Nej. Övriga skadade som är värda att nämna är Kyle Palmieri för Ducks, men inte heller där tycker jag det är avgörande på något sätt. I mål kommer John Gibson få chansen och han är mycket mer jämbördig med förste målvakten Fredrik Andersen än vad Jake Allen är till Brian Elliott. Gibson är en ung talangfull målvakt och kommer bli riktigt bra med åren, men han är redan nu väldigt bra tycker jag. Har spelat Junior-VM för USA och varit lysande.

Sammanfattningsvis tycker jag att oddset på Ducks att vinna (inkl övertid & straffar) är för högt. Ett odds på kanske 1.80-1.90 är mer mot vad jag tror skulle passa med tanke på omständigheterna eftersom Blues saknar flera tunga spelare inatt. Det kan och ska man inte blunda för, inte jag i alla fall. Ducks är som lag en aningen bättre och man leder ju serien så därför lägger jag medelinsatsen på vi får se en härlig kvack-kvack eufori. Kom ihåg att moneyline är inklusive övertid och straffar.

  • Match: St. Louis Blues – Anaheim Ducks
  • Spel: 2 (Moneyline)
  • Odds: 2.01 @ betsafe
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 01.00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar