NY Islanders – St. Louis

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Tidiga matcher i NHL. Fokus riktas mot New York där New York Islanders möter St.Louis Blues. Båda lagen har bara vilat knappt en dag. Islanders kommer till spel med tre raka segrar medan Blues har förlorat två raka matcher. Kan Blues skärpa sig till kvällens match och ta en seger?

Islanders vann sin senaste match. I två back to back möten mot Ottawa Senators vann först Islanders den första matchen på hemmaplan med 3-2 efter förlängning. Den andra matchen spelades i Ottawa och där vann Islanders med 2-1. Med dessa två segrar ökade laget sin segersvit till tre raka matcher och har på sina tio senaste matcher åtta segrar och två förluster, 8-2-0. Det har skickat upp Islanders till en andra plats i Eastern Conference och har spelat ihop till trettioåtta poäng efter tjugosex spelade matcher. Islanders är endast ett poäng bakom serieledande Tampa Bay Lightning. Hemmaplan har varit en säker poängkälla för Islanders. Med poäng i tio av tolv hemmamatcher har Islanders spelat ihop tjugo poäng efter tolv spelade hemmamatcher och är Eastern Conference tredje bästa hemmalag. Islanders har på lagets fem senaste hemmamatcher fem raka segrar och har nu sju raka segrar på hemmaplan.

Blues däremot har haft det tungt på sin roadtrip. På lagets hittills tre raka bortamatcher började det bra efter att ha besegrat Minnesota Wild med 3-2 efter straffar. Det följdes därefter med två raka förluster mot Cicago Blackhawks med 4-1 och nu senast förlust mot Nashville Predators med 4-3. Blues har fem segrar och fem förluster på lagets tio senaste, 5-4-1. Med den något nedåtgående form har Blues sjunkit i tabellen. Med trettiofyra poäng efter tjugosex spelade matcher hittar vi Blues på sjätte plats i Western Conference. Men det är jämt och laget har bara fem poäng upp till serieledande Anaheim Ducks. Bortaplan har hittills varit godkänt men inte så mycket mer än så. Efter tretton spelade bortamatcher är Blues Western Conference sjunde bästa bortalag efter femton inspelade poäng på bortaplan. På Blues fem senaste bortamatcher har det slutat med tre segrar och två förluster.

Men när lagen möts brukar det resultera i seger för Blues. Förra säsongen möttes lagen två gånger. En vardera hemmamatch och det slutade med en 5-1 seger för Blues när laget spelade på hemmaplan och med en 4-3 seger efter straffar när mötet gick av stapeln i New York.
På lagens tio senaste möten har det slutat med tre segrar för Islanders och sju för Blues. Noterbart är att Blues har tre raka segrar mot Islanders.
På lagens fem senaste möten i New York har det resulterat i två segrar för Islanders och tre för Blues. Noterbart är att tre av dom fem mötena har gått till övertid och/eller straffläggning.

Blues kan sätta stopp för Islanders? Ja det är absolut möjligt. Detta på grund av att Blues sannolikt kommer till spel med full spelartrupp förutom första målvakten B. Elliott som är borta. Medan Islanders har klart fyra ordinarie backar på skadelistan samtidigt som laget kan sakna viktiga spelare som Clutterbuck och Bailey som bör vara kännbara avbräck för Islanders. Islanders har varit bra på hemmais men mot Blues brukar laget ha det svårt. Blues gjorde senast en bra bortamatch mot Predators men föll med 4-3 men var värda poäng. Blues har alltså mycket positivt att ta med sig till kvällens match och att få gå in som underdogs bör vara en fördel för Blues.Blues tunga och smarta spel bör sätta käppar i hjulet för detta offensiva Islanders som saknar många spelare. Blues med sju segrar på lagens tio senaste möten har klar psykisk fördel och lär absolut tas tillvara på. Mitt spel blir Blues som segrare inklusive övertid och straffar till 2,05 hos bet365.

  • Match: New York Islanders – St.Louis Blues
  • Speltips: Money line St. Louis Blues
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 2,5/5 units
  • Spelstopp: 6/12, 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar