Hudiksvall – Visby/Roma

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Idag spelas den sista matchen av den näst sista omgången i den östra serien av hockeyettan. Det blir en kamp in i det sista om andraplatsen mellan Hudiksvall och Visby. Idag möts de två jättarna uppe i Hudiksvall och jag tycker nog normalt sett hitta värde i bortalaget här, men idag har vi lite andra förutsättningar.

Hudiksvall går in till denna match som trea i serien, endast en poäng bakom dagens motståndare från Visby. Normalt sett när två såpass jämna lag möter varandra så brukar vi få relativt jämna odds, men det får vi inte idag. Anledningen till detta är att det är hockeyettan och oddsen där oftast blir lite lägre än normalt hos favoriterna. Idag är Hudik favoriter från början och det är väl rätt antar jag. Dock har vi lite annorlunda förutsättningar idag och då är det verkligen rätt att favoriterna är Hudiksvall. Normalt sett om dessa lag skulle ha fullt lag så skulle jag hitta värde på bortalaget, men det gör jag inte idag. Deras situation till denna match kommer vi till senare. Hudik tycker jag under säsongen har underpresterat lite för de har väldigt hög grundkapacitet, men det stora problemet har väl inte varit att de inte spelat bra, utan att de har haft en väldigt skadedrabbad trupp. Det har man delvis fortfarande, men deras situation är åtminstone bättre än Visbys. Till den här matchen saknar man definitivt tre spelare och har ett par stycken som frågetecken, men de övriga som är i truppen är av väldig hög kapacitet så slagkraften blir det inga större problem med. En positiv sak är att Niklas Zetterström förväntas göra comeback och säsongsdebut idag. Han är Hudiks kanske bästa spelare på pappret och får man tillbaka honom i god form innan allettan drar igång så är det ett stort plus. Hudik är seriens starkaste hemmalag där man vunnit alla matcher utom en och har en målskillnad på hela 44-18.

Visby är såklart också ett riktigt bra lag i grunden, men man har kanske inte fått upp den fart man själva ville ha. Man kanske är något överskattade, men man har fortfarande gjort en riktigt bra säsong. Till dagens match hade jag kanske spelat på Visby om man haft full trupp, men sanningen är den att man låter hela nio spelare stanna hemma idag pågrund av skador/sjukdomar. Visst, man har de främsta spelarna kvar i laget så sett är det bra, men ändå en hel drös med spelare som inte kommer delta vilket gör att man fyller upp med juniorer och två lån från Moras juniorer. Det  största avbräcket idag får anses vara målvakten Robert Hestmann som stått mer eller mindre alla matcher denna säsong. Målet idag kommer att vaktas avAndreas Hansson som totalt i speltid endast stått 88 minuter den här säsongen. Självklart är det ett stort avbräck för Visby och det lär säkerligen slinka in någon extra puck bakom Andreas som normalt sett Robert skulle ha räddat. I vilket fall så är man normalt sett ett starkt lag och det är man fortfarande, men nio avbräck inklusive förstemålvakten bör göra att Visby är något svagare än Hudik idag.

På pappret med fulla trupper är det två ganska jämna lag där jag ändå sätter en liten fördel till hemmalaget pågrund av deras spetskvalité. Idag saknar Visby en hel drös med spelare och då ska det vara fördel för hemmastarka Hudiksvall. Mitt spel denna söndag blir alltså Hudiksvall att vinna under ordinarie tid till oddset 1.85 hos betsafe. Jag håller insatsen på medel och landar på 5 units.

  • Match: Hudiksvall – Visby/Roma
  • Speltips: Hudiksvall (1)
  • Odds: 1.85 @ betsafe
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 7/12, 18.00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar