Växjö – Färjestad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ikväll väntar ny hemmamatch för Växjö och denna gång mot Färjestad. Matchen är den sista innan ett tvåveckors långt uppehåll.

I torsdags åkte Växjö till Linköping med en svidande 1-5-förlust, hemma i VIDA Arena mot bottenlaget Leksand, i bagaget. I Saab Arena lossnade det dock – rejält. Lakers vann med utklassningssiffrorna 6-0. Växjö har endast två segrar på de senaste fem matcherna. Men man ska veta att Växjö spelar som bäst hemma i Småland och Vida Arena, på de senaste tio matcherna, har man tagit hela åtta segrar.

Färjestad kommer från en 4-2 Seger i Löfbergs Arena mot en annan smålänning, nämligen HV71. HV tog ledningen med 1-0 och 2-1 men FBK vände och vann efter tre mål i powerplay. Färjestad kommer med fyra raka segrar i bagaget inför kvällens drabbning i VIDA Arena. Färjestad ligger på en tionde:e plats i och med ett bra resultat på sina senaste matcher. FBK har dock haft svårt på bortaplan och förlorat sju av de senaste tio matcherna.

Växjö och Färjestad har mötts två gånger tidigare under säsongen. Den första matchen vann Färjestad med 4-3 efter straffar i VIDA Arena. Den andra spelades i Löfbergs Arena, den matchen vanns utav Växjö med 2-1 efter att Liam Reddox avgjort i förlängningen. Med andra ord har det varit två riktigt tajta bataljer lagen emellan tidigare under säsongen. Jag tror på en Växjö-seger, med tanke på VLH´s starka hemmaspel och FBK´s svagare bortaspel. Jag spelar på den raka ettan till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Färjestad
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 18.30, 13/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar