Inter – Lazio

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kvällsmatchen i Serie A denna söndag bjuder på en väldigt spännande match där ett formstarkt Lazio gästar Inter som tog sin första seger i ligan med Roberto Mancini vid rodret senast. Så detta kan bli en väldigt bra match mina damer och herrar. Jag sneglar åt ett håll vad gäller spel i matchen, häng på!

Inter tog som sagt sin första vinst i ligan med Roberto Mancini vid rodret och det måste ha varit oerhört skönt. Man bortaslog ett Chievo med 0-2 i en match där man inte dominerade men man var snäppet bättre och man tog 3 viktiga poäng. Men Inter har ett bra lag på pappret och får bara Mancini jobba på det mer och mer så kommer det säkert se mer och mer stabilt ut. Och man har ju absolut spelare som kan göra det där lilla extra men det är väl just det man sett alltför lite av denna säsong, kanske dags att kliva fram nu än mer. Man har inga direkta skador i laget, förutom Jonathan men inget minus direkt. Angående matchen mot Chievo senast så såg man flera bra intentioner att offensiven är på väg att komma igång och det passar ju lägligt med tanke på det rekade spelet.

Lazio har en riktigt fin form för dagen. Kan vara så att matchen mot Atalanta senast (3-0) var deras bästa match denna säsong. Tror till och med att man kan vinna här mot Inter. Och det skulle vara en tung meriterande seger i så fall det får man ju säga. Lazio har fortsatt skador på en del spelare precis som förra gången och gången innan det. Men trots skadorna kan dom ändå ställa ut en riktigt bra startelva som ju gör det väldigt bra får man ju säga. Det är 5 av dom 10 senaste ligamatcherna som gått över 2.5 mål och som båda lagen gjort mål i, sedan 2 matcher där man vann med 3-0 och förlorade med 3-0, samt en match där det blev 1-1. Så visst finns det potential att få se böljande tillställning denna afton. För Inters del så har 4 blivit över 2.5 mål och båda lagen gjort mål, men även där har vi liknande scenario i övrigt som Lazio.

Jag tror på en tillställning med mycket mål åt båda håll. Och jag lägger en insats på medel på att det blir över 2.5 mål + båda lagen gör mål.

  • Match: Inter – Lazio
  • Spel: Över 2.5 Mål + BLGM
  • Odds: 2.25 @ bet365
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar