Napoli – Udinese

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Idag är det dags för cupmatch i Italien och denna gång är det Napoli som tar emot Udinese. Cupmatcher brukar ju oftast vara en fråga om motivation och jag finner därför ett spel ganska intressant med tanke på vad tränarna säger inför matchen och diverse annat. Häng på nu så kör vi!

Napoli har en ganska fin form just nu får man ju lov att säga och det är klart att man ska vara favoriter här på hemmaplan mot Udinese. Dock tycker jag nog trots allt att man blivit lite väl stora favoriter. I synnerhet då vi vet att Rafa Benitez älskar att rotera i sina lag och det lär väl inte bli någon skillnad denna gång. Dock så förfogar han ju över en klart bättre trupp än kvällens motståndare, måste man ju säga. Troligen får nyförvärvet från Sampdoria nämligen Gabbiadini göra debut från start. Två som inte kan vara med är dock mittbacken Raul Albiol och mittfältaren Gökhan Inler som är avstängda. Säga vad man vill om Albiol men han är lagets näst bästa mittback. Skadade är fortfarande Insigne, Michu och Zuniga. Sedan är Ghoulam på de afrikanska mästerskapen. Troligen så lär förstemålvakten Rafael bänkas, vilket även spelare som Callejon, Maggio och Higuain lär göra. Dessutom brukar man ha en del problem mot just Udinese genom åren. faktum är att de senast 8 säsongerna har man bara vunnit 4 matcher på 15 försök, och enda matchen denna säsong vann Udinese hemma med 1-0.

Udinese har väl ingen monsterform just nu måste man ju erkänna, men det ska ju sägas att man är inget lag som motståndarna kör över direkt. Endast 4 gånger denna säsong av 21 matcher har laget sett sig besegrade med 2 mål eller fler, så man är ganska svåra att bryta ner helt. Och när Napoli dessutom på hemmaplan knappt bryr sig om försvarsspel så har jag svårt att de att ett Udinese kommer gå härifrån mållösa. Apropå att dom inte kommer gå härifrån mållösa har dessutom mycket att göra med att tränaren Stramaccioni sagt att han kommer ställa upp med bästa laget, det innebär troligen att kaptenen och lagets bäste spelare Di Natale kommer spela, och alla de övriga ordinarie som är tillgängliga. Han säger även att han bryr sig om cupen till skillnad från vissa andra och att dom kommer hit för att vinna. Sånt gillar i alla fall jag att höra. och i och med att man satt käppar i hjulet på Napoli förr så varför inte igen när man dessutom verkar ta cupen mer på allvar än vad Napoli tänkt göra.

Udineses tränare säger också att han bryr sig om cupen och dom kommer dit för att vinna. Motivation slår klass brukar man ju säga, nu räcker det till och med ifall dom max förlorar med 1 mål för att spelet i afton ska gå hem. Det låter ju riktigt bra i mina öron. Jag spelar Udinese +1.5 i handicap till oddset 1.85. Insatsen även denna kväll blir medel. Jobba!

  • Match: Napoli – Udinese
  • Spel: Udinese +1.5
  • Odds: 1.85 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21.00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar