Valencia – Sevilla

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Fint möte på Mestalla ikväll när Valencia och Sevilla drabbar samman i kampen om tre viktiga poäng. Vi kan nog räkna med mycket folk på läktaren och det eldar nog igång stämningen på planen. Vi brukar få se en del kort mellan dessa lag och det tror jag på även idag.

Om vi startar med tabellplacering för dessa lag så hittar vi Sevilla på en 4:e plats med 39 inspelade poäng, en pinne framför Valencia som skuggar tätt bakom. I och med Atleticos vinst igår så har det nu skapats ett litet avstånd från 3:e platsen till dessa två lag som jagar bakom. Det tror jag innebär att båda lagen kommer gå för vinst idag vilket i sin tur öppnar för en fartfylld match. Som jag nämnde kommer det bli riktigt mycket folk på läktaren idag, och det sätter givetvis tryck på domaren.

Domaren i dagens heta möte är Jaime Latre, en herre som jag inte håller särskilt högt. Han har inte dömt så många heta matcher den här säsongen, men har trots detta lyckats kasta ut en hel del kort. 10 ligamatcher har det blivit hittills denna säsong och med 70 kort så snittar han alltså 7 kort per match. Senaste fyra matcher har han ett snitt på över 8 kort per match och det har som sagt varit en del svala möten på förhand. Idag kommer det smälla i närkamperna och då tror jag inte Latre är rätt man vid pipan.

Kikar vi lite på tidigare möten lagen emellan så har det varit en del kort i omlopp. I början av säsongen på Ramon Sanchez Pizjuan fick vi se 6 gula kort samt 1 rött kort efter 90 spelade minuter. Har inget minne av hur tuff den matchen var, men Carlos Del Cerro som dömde är inte känd för att kasta ut allt för många kort. Vi har helt klart en kortgladare domare idag.

Vi testar en insats strax under medel på det här spelet och sätter även 1/10 units på ett rött kort i matchen till 2,50 hos betsson.

  • Match: Valencia – Sevilla
  • Spel: Över 7,5 kort i matchen
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar