Assyriska – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Årets första träningsmatch för båda lagen och dom drabbar samman i Södertälje. Skillnaden denna gång mot senaste årets möten är att Hammarby är ett allsvenskt lag numera.

Assyriska ligger alltjämt i Superettan efter att ha klarat kvalet mot Örgryte. Nu är ju detta årets första träningsmatch så det är väl så att allt egentligen kan hända, fast när jag läser och hör att man saknar båda mittbackarna Kyle Konwea och Linus Malmborg, samt att mittfältarna Rani Besara och Christopher Brandeborn är skadade så har jag verkligen svårt att se hur man ska klara av detta, för det är viktiga spelare. Och inte är det någon fördel att det är på konstgräs då Bajen numera är numret större på just det underlaget och det passar deras spel ypperligt.

Hammarby har utvecklats nåt kopiöst senaste halvåret, höstsäsongen var helt formidabel och dominerade nästan alla matcher och skapade mängder av målchanser. Även i Bajen finns det spelare som inte kommer till spel till denna match. Troligen så lär Israelsson och Torsteinbö vilas. Men annars kan nog de flesta vara med och spela även om det säkert lär roteras en del under matchens gång. Men hur som helst så kan alltså nyförvärv som Måns Söderqvist, Birkir Saevarsson, Oliver Silverholt vara med. Vi kommer säkerligen se en Linus Hallenius på topp från början bland annat. och en Måns Söderqvist precis där bakom och Fuhre och Kennnedy på kanterna.

Assyriska är ett sämre lag det vet vi redan. Och dom saknar viktiga spelare på viktiga positioner och dom tränar knappast lika hårt som bajen gör/gjort vilket bör ge en gnutta fördel till bortalaget. Tror även den positiva anda Bajen har just nu gör så att man kommer gå segrande ur denna träningsmatch. Jag väljer att spela på Hammarby till oddset 1.85 @ betsafe.

  • Match: Assyriska – Hammarby
  • Spel: Hammarby (2)
  • Odds: 1.85 @ betsafe
  • Insats: 3,5/10 Units
  • Spelstopp: 18:00

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar