Bolton – Liverpool

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Senast blev det 0-0 på Anfield – nu väntar omspel på Macron Stadium. Blir det Bolton eller Liverpool som når den femte FA-cupenrundan?

Bolton stod för en kämpaprestation utöver det vanliga på Anfield och trots att man var tillbakatryckta under merparten av matchen, så höll man nollan och får ett klart bättre utgångsläge här, i och med hemmaplan.  I offensiv väg hade Bolton mer eller mindre ingenting att komma med. Liverpool krympte ytorna mellan lagdelarna och var verkligen gedigna i sitt offensiva försvars- och positionsspel. Var lite otur att man själva inte lyckad pilla in en balja, men som vi vet har Liverpool stora problem med målskyttet och den sista tredjedelen.

Liverpool saknar fortfarande en anfallare som levererar och det är alltjämt främst mittfältarna som får pryda målprotokollen. Nu är förvisso Daniel Sturridge tillbaka! Men för att minimera riskerna att skadan rivs upp, väntas han starta på bänken. Annars är Steven Gerrard ett osäkert kort då han rapporteras ha känningar i baksida lår. Vore ett stort avbräck om han inte kan medverka.

Bolton kommer, precis som i det första mötet, backa hemåt och ta det säkra före det osäkra; prio ett blir att hålla nollan så länge som möjligt och eventuellt skapa några farligheter i sina kontringsmöjligheter. Har svårt att se Liverpool skulle kunna bjuda på något målkalas, i alla fall. I Liverpools sex senaste matcher har samtliga gått under 2,5 mål och Boltons 3/6 senaste har gjort detsamma. Under 2,5 mål smakar fint till 2,05 ggr, vilket erbjuds av William Hill.

  • Match: Bolton – Liverpool
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,05 @ William Hill
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp 20:45, 4/2

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar