Chelsea – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

I London och Stamford Bridge, ska Chelsea ta sig an Everton från Liverpool.

Chelsea har återigen stått för ett ryck i tabelltoppen där lördagens resultat innebär att man nu är 7 poäng upp på Manchester City. ”The Boys in Blue” är i första hand väldigt noggrant på Stamford Bridge där man endast har tappat poäng vid ett ynka tillfälle på 11 försök med nollan intakt hela 8 gånger. I och med att man är utslaget ur FA-cupen  så  har man goda möjligheter till att dryga ut sin serieledning ytterligare. Skyttekungen Diego Costa är dock inte tillgänglig för spel.

Everton står kvar på en 12:e plats i tabellen, men man börjar nu åtminstone få med sig någorlunda godkända resultat. ”Toffees” är nu obesegrade över 4 raka ligamatcher, och även om man bara har lyckats vinna en av dessa får det ändå ses som ett skapligt facit med tanke på vilken negativ trend man hade bakom sig innan dess. Man är  sämre på att försvara sig, trots att den senaste tidens resultat visar på annat. Jag förväntar mig att man ska testas ännu hårdare denna onsdagkväll, framförallt kring eget straffområde.

Chelsea har vunnit 9 av 11 hemmamatcher i ligaspelet med minst två bollars marginal och jag kan mycket väl kan se laget vinna med två mål eller fler. Jag spelar därför Chelsea -1,5 @ bet365 till 2,075.

  • Match: Chelsea – Everton
  • Spel: Chelsea -1,5
  • Odds: 2,075 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 11/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar