Chelsea – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Chelsea har inte någon stor bredd i truppen, samtidigt är cupspelet uppenbarligen viktigt oavsett detta. Den startelvan som presenterades mot Nottingham Forest, 5-1-vinst, var överraskande stark. Chelsea bör plocka fram någonting liknande inför denna match. Form, klass och hemmaplan talar för Chelsea mot ett vilset bortalag. Borde räcka till att vinna redan under ordinarie tid.

Everton befinner sig i en kris. Laget är tredjejumbo i Premier League med åtta pinnar på nio matcher. När Everton föll med 2-5 hemma mot Arsenal, den femte raka matchen utan vinst, senast blev det droppen. Tränaren Ronald Koeman fick lämna i veckan och klubben står ännu utan ersättare. Ska bli intressant att se hur spelarnas reaktion på detta blir. Mycket sämre kan det i alla fall inte bli.

Jag spelar på Chelsea -1,0 (Asian Handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Chelsea – Everton
  • Spel: Chelsea -1,0 (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar