Liverpool – Everton

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Liverpools återstående del av säsongen handlar om att försöka placera sig på en Europaplats, men då krävs att laget plockar fullpoängare de kommande sista matcherna. Jürgen Klopps mannskap har dock fördelen av att bara ha spelat 32 matcher så här långt, vilket gör att de har en eller två matcher till godo på många av sina konkurrenter. Seger mot Everton och Liverpool är plötsligt bara två poäng från en plats till Europa. Det skulle också innebära att Champions League bara är sex poäng bort med fyra matcher kvar. Inte helt omöjligt.

Evertons säsong går det inte att undgå att kalla för ett mellanår. Everton har varit ett självklart inslag i striden bakom den absoluta toppen i många säsonger, men i år är de bara två poäng från att ligga på plats nummer 16. Inför derbyt saknar Everton viktiga spelare som Seamus Coleman och Tyais Browning, medan en hel drös med spelare är osäkra till spel. Tom Cleverley, Phil Jagielka, Aaron Lennon och Leighton Baines kommer alla att testas sent.

Jag spelar raka ettan till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Liverpool – Everton
  • Spel: Liverpool (1)
  • Odds: 1.70 @ William Hill
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 20/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!