Everton – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton kommer till derbymatchen med bättrad form och stärkta av 2-1-vinsten över Arsenal senast. ”The Toffees” har annars varit svajiga defensivt. Innan vinsten senast, förlorade laget med 2-3 borta mot Watford. Samtidigt är offensiven stark med Romelu Lukaku i spetsen. Jag tror att Everton kommer bjuda på offensiv fotboll i kvällens match framförallt med tanke på att de behöver plocka poäng för att kriga om Europaplatserna. Man är 10 poäng bakom femman Tottenham som har en match mer spelad.

Liverpool har seriens kanske vassaste offensiv, men ofta lämnas defensiven lite i andra hand, något de såväl blivit straffade som belönade för. Tre raka matcher har resulterat i över 2,5 mål. Liverpool behöver vinna för att kunna sätta press på serieledande Chelsea. Det kommer troligtvis innebära att laget blir sårbara bakåt. Det mesta tyder på att publiken kommer att bjudas på en målrik match.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,73 @ betsafe.

  • Match: Everton – Liverpool
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,73 @ betsafe
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/12

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar