Everton – West Ham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton var en självklar kandidat till toppstriden i Premier League inför säsongen. Inledningsvis började ”The Toffees” starkt, men nu har fyra vinstfria seriematcher radats upp, två kryss och två förluster. Dessförinnan, en cupförlust på det. Everton är parkerade på sjätteplasen och om topplagen inte ska rycka ifrån, behöver man plocka tre pinnar här.

West Ham inledde spelåret på värsta möjliga sätt och var nere och tampades i den absoluta botten. Nu har resan uppåt i tabellen påbörjats, två 1-0-vinster på rad mot Crystal Palace och Sunderland, följdes upp med en 2-1-skalp hemma mot Chelsea i cupen. Everton ska vara favoriter i matchen, men jag tror samtidigt på en skräll med tanke på West Hams formkurva.

Jag spelar på West Ham +0,75 mål (Asian Handicap) till 1,88 @ bet365.

  • Match: Everton – West Ham
  • Speltips: West Ham +0,75 mål (AH)
  • Odds: 1,88 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 14:30, 30/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar