Everton – West Ham

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Everton har varit en besvikelse om man ser till hur den här säsongen och jag anser nog att man borde ha kunnat hålla ett kortare avstånd till Leicester, Tottenham och även det här motståndet i tabellen. Senast mötte man Aston Villa som man vann emot med 3-1. ”Toffees” har under Roberto Martinez manskap stor potential framåt och har dessutom effektiviserat anfallsspelet. Evertons främsta brister finns numera främst i försvarsspelet. I ligaspelet har man endast hållit nollan intakt mot Aston Villa och Newcastle, båda lagen under strecket och 64 procent av lagets insläppta mål har släppts in här på hemmaplan. Målsnittet på Goodison Park ligger på 3,57 mål/ligamatch.

West Ham har kommit i skymundan för det tidigare nämnda Leicester och Tottenham har åstadkommit så här långt, och det är nog dags att på allvar lyfta fram det Slaven Bilic och hans gäng har lyckats med hittills. En kvartsfinalplats i FA-cupen är en bonus utöver att man faktiskt måste ses som en utmanare till topp-4 och en Champions League-plats, då man nu endast har en ynka poäng upp till Manchester City. vilket är en fantastisk bedrift för ett svårslaget ”Hammers” som endast har förlorat 6 av 28. Ett frågetecken dock för bortalagets del är att man nu har samlat på sig ett antal skador i backlinjen där hela 6 alternativ utgår.

Jag spelar på över 2,5 mål i matchen till 1,75 @ NordicBet.

  • Match: Everton – West Ham
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,75 @ Nordicbet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16.00 5/3

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar