Hammarby – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Dags för premiär och de som får kicka igång Allsvenskan är Hammarby och Häcken.

Hammarby är alltså nykomlingar i årets allsvenska men det är ju inte vilket nykomling som helst som ju alla säkert vet. Topparna är väldigt höga men dipparna kan vara väldigt låga.

Häcken är som alltid ett offensivt skickligt lag med flera spelare som kan det där med att göra sin gubbe. Man har även målgörare i laget som kanske inte fått det att lossna fullt ut än på försäsongen.

Hammarby borde vara taggade inför ett utsålt Tele2 Arena och jag tror man kommer försöka gå ut aggressivt. Chanser kommer man absolut att skapa så det känns inte oroande, defensivt lär det se svajigt ut emellanåt precis som det gjort under hela försäsongen. Häcken kommer för att ta 3 poäng vilket också öppnar upp matchen där man har sin styrka i offensiven, men får se upp då Bajen även dom har sin styrka i offensiven. Jag tror det blir målrikt och jag spelar Över 2.5 Mål till oddset 1.77. Insatsen blir ganska hög denna gång.

  • Match: Hammarby – Häcken
  • Spel: Över 2.5 Mål
  • Odds: 1.77 @ Unibet
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 14.00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar