Zenit – Sevilla

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Sevilla lyckades vinna senaste mötet på Estadio Ramon Sanchez-Pizjuan med 2-1 efter att ha vänt ett 0-1 underläge. Nu spelas returen i Ryssland på Petrovskijstadion i Sankt Petersburg.

Zenit har efter förlusten mot Sevilla spelat en match oavgjord, borta mot Kuban (0-0). På de senaste 5 matcherna har man i 4 matcher både släppt in och gjort mål. Faktum är att man släpper in väldigt få mål på hemmaplan, men nu de senaste två matcherna har man släppt in mål både mot Kazan och CSKA.

Dock ska man veta att Sevilla å andra sidan gör väldigt många mål på bortaplan och i La Liga är man utav de lagen som gjort flest mål (26 mål på 16 matcher). Dessutom är Sevilla ett betydligt bättre lag än många av de lagen från ryska Premier League som gästar Zenit. Sevilla är har förrutom detta en fantastisk form och man har inte förlorat på de senaste 12 matcherna, sex i följd på resande fot. Jag ser dem sem ett bättre lag och har svårt att se att Zenit skulle nolla spanjorerna när man dessutom måste gå för fullt framåt.

Sevilla över 1,0 mål (pengarna tillbaka vid exakt ett) till 1,70 @ ComeOn.

  • Match: Zenit – Sevilla
  • Spel: Sevilla över 1,0 mål
  • Odds: 1,70 @ ComeOn
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 21:05, 23/4

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!