Sevilla – Fiorentina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sevilla kommer från en förlust nu senast mot Real Madrid med 3-2. Det var deras första förlust sedan man gästade River Plate den 27/3, annars ser resultaten väldigt bra ut. Man har bortsett från dessa matcher vunnit de 5/8 senaste och innan det radade man upp vinster, där man hade innan matchen mot Riverplate, fem raka segrar. I ligaspelet, placerar man sig på en femteplats och man har tagit 69 poäng på 35 spelade matcher (21-6-8). På Estadio Ramón Sánchez Pizjuán är man riktigt vassa. Man hade inför matchen mot Real, 35 raka matcher utan förlust, där man vann 29 av dessa. Samtidigt har man vunnit samtliga Europa League-matcher på hemmaplan under 2015.

Fiorentina kommer från en vinst mot bottenlaget Cesena med 3-1 på hemmaplan. Men deras form är inget vidare, då man har förlorat 5/10 senaste matcherna och endast tagit tre segrar. Även Fiorentina placerar sig för tillfället på  en femteplats i ligaspelet och man har tagit 52 poäng på 34 spelade matcher (14-10-10). Man ska dock veta att man just nu är ett av Serie A´s formsvagaste lag och saknar några spelare, men det är framförallt spelet som inte fungerat den sista tiden.

Sevilla vann Europa League och Fiorentina känns väldigt svaga för tillfället, jag spelar raka ettan.

  • Match: Sevilla – Fiorentina
  • Spel: Sevilla (1)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21.05 7/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar