Kalmar – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar har inlett säsongen med att ta två vinster, spelat en oavgjord och förlorat två stycken. De matcherna man vunnit och den man har spelat oavgjort har varit hemma på Guldfågeln Arena. Kollar man på Kalmars bortaspel har det varit bedrövligt. På de senaste 20 spelade tävlingsmatcherna har man endast lyckats ta en seger. Men nu spelar man hemma och där ser resultaten helt annorlunda ut. På de 7 tävlingsmatcher man har spelat under 2015 har man tagit 5 segrar och spelat 2 oavgjort, dvs man har inte förlorat hemma under under denna säsongen.

Häcken har inlett säsongen på ett mindre lyckat sätt. Man har spelat två matcher oavgjort och förlorat två stycken. Innan säsongen började hade nog många stora förväntningar på Häcken, men för närvarande känns inte situationen lovande. Bortaspelet har varit upp och ner under 2015 och i Allsvenskan har man endast lyckats ta 1 poäng på bortaplan mot Sundsvall av tre spelade bortamatcher.

Häcken är ett skickligt lag som kommer att söka bollinnehav, men lyckas Kalmar med sitt försvarsspel tror jag man har stora chanser att ta 3 poäng.

  • Match: Kalmar FF – BK Häcken
  • Spel: Kalmar DnB
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 17:30, 26/4

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar