Häcken – AIK

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken har flertalet gånger presterat fina tabellplaceringar. Förra året slutade man femma och året dessförinnan fyra. I nuläget innehas fjärdeplatsen, men Häcken är bara fyra poäng från förstaplatsen, en väldigt jämn toppstrid minst sagt. Häcken är väldigt bra och på hemmaplan har klubben vunnit åtta av deras elva matcher med bara två förluster. Mot topplagen har emellertid hemmalaget stora problem.

AIK är regerande mästare och jakten på en titel i år, lever i högsta grad. Det handlar om Djurgården och AIK i nuläget som ligger etta respektive tvåa i tabellen där AIK ligger en poäng bakom. Gästernas mindre lyckade rotering i matchen mot Kalmar, resulterade i en förlust kan visa sig kostsam i slutändan om det inte skulle bli guld. Nu när AIK endast har Allsvenskan i fokus, så tror jag att dem kommer vinna här.

Jag spelar på AIK Draw No Bet till 2,17 @ Unibet.

  • Match: Häcken – AIK
  • Spel: AIK DnB
  • Odds: 2,17 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 15/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar