Häcken – Östersund

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Häcken kommer till söndagens tillställning med två segerlösa matcher. Deras förra match, förlorade hemmalaget knappt, på bortaplan, mot serieledarna Djurgården. Nu hoppas hemmalaget hitta tillbaka till den fina formen de hade efter att Högmo plockade tränarrollen. Deras offensiv har varit stekhet med mål i sju raka matcher. Fortsätter det så i under söndagens tillställning talar en del för hemmaseger här.

Östersund lyckades hitta ett kryss i senaste mötet mot Hammarby vilket var överraskande. Formen bör fortfarande ses som oroväckande när dom kliver in i matchen med noll vinster på klubbens senaste fem matcherna. Östersund form på bortaplan har varit bedrövlig med nio raka matcher utan seger. Jag tror att det blir väldigt tufft för Östersund att få med sig ett bra resultat härifrån också.

Jag spelar på raka ettan till 1,46 @ Unibet.

  • Match: Häcken – Östersund
  • Spel: Häcken (1)
  • Odds: 1,46 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 8/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!