Häcken – Sundsvall

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken har levererat fina resultat efter sommaruppehållet. Detta innebär att man krigar om biljetterna ut i Europa. Med matchen mindre spelad än konkurrenterna ovanför i tabellen har göteborgarna numer chansen att knappa in på avståndet till andra- och tredjeplatsen, att det minskar med två pinnar. Enkla matcher existerar inte i Allsvenskan, känslan är emellertid att laget bör vinna utan större problem.

Sundsvall plockade en pinne hemma mot ett roterande och eventuellt smådistraherat Östersund för lite mer än en vecka sedan. Starkt att kvittera, men prestationen ska inte överdrivas. Östersund dominerade stundtals. Sundsvalls är desperata, då de passerats av Kalmar i tabellen och droppat ner till kvalplatsen. Lagets bortaspel är uselt och det finns inte mycket som talar för Sundsvall i den här matchen.

Jag spelar på Häcken -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Häcken – Sundsvall
  • Spel: Häcken -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/8

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar