Toronto – Portland

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Totonto ligger på en 7:e plats i Eastern Conference med 10 inspelade poäng på 9 matcher. Det har gått bättre på slutet och man har tagit poäng i 3/5 senaste matchern i MLS. Senast spelade man oavgjort borta mot New England Revolution (1-1). Dock har inte hemmaspelet fungerat på det sätt man velat och man har inte lyckats vinna på hemmaplan sen 27/9 – 14 mot just Portland (i MLS). Kollar man totalt sätt under 2015 så har de senaste 5 spelade matcherna gett en utdelning på 7 poäng. Jozy Altidore måste dessutom ersättas efter skada och kommer göra det med fd. Juventus spelaren Sebastian Giovinco som lyckats göra 4 mål och 4 assist på 9 spelade matcher.

Portland ligger näst sist i Western Conference med 13 poäng på 11 spelade matcher. Svårt att säga något om formen då laget ena matchen vinner för att sedan förlora nästa match. Senast blev det förlust mot Houston med 3-1 och på de senaste 5 matcherna har man lyckats inkassera 7 poäng. Något som bör nämnas är att Portland ser vassa ut på bortaplan där man i princip vinner varannan match.

Torontos spel har sett bättre ut på slutet, man ersätter Altidore med Giovinvo som inte gjort någon besviken än så länge. Senast man mötte Portland på BMO Field blev det 3 poäng. Jag tror den dåliga hemmatrenden vänder nu och spelar reka ettan.

  • Match: Toronto – Portland
  • Spel: Toronto (1)
  • Odds: 2.15 @ expekt
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 23/5,  23:00

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!