NY City – Toronto

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

New York City är alltjämt mycket svårbesegrade på hemmaplan, men samtidigt går det inte blunda för Torontos senaste vinst, då de segrade med 5-1 trots bortaplan. Hemmalaget bjuder sällan på målsnåla drabbningar. På dess tolv senaste matcher har de blåklädda och dess motståndare gjort mål i elva seriematcher. Klubben har tredje högsta målsnittet i östra konferensen. Laget innehar förstaplats.

Toronto har under den senaste tiden varit väldigt svårbesegrade. Sju raka matcher utan förlust talar sitt tydliga språk och de har nu klättrat upp till en placering som innebär slutspel om finalserien. Det gäller dock att man fortsätter prestera, kampen om platserna är mycket jämn. Toronto löser mål åt båda håll i fem raka matcher i MLS och man löser spelet i åtta av sina nio senaste matcher.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,44 @ bet365.

  • Match: NY City – Toronto
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,44 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 12/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar