DC United – Toronto

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

DC United har närmast mirakulöst gått från bottenstriden, till att inför slutspurten av seriespelet hittat till playoffområdet. Laget tillhör emellertid riskzonen. Med tre matcher kvar skiljer endast poängen ner till Montreal Impact, som emellertid bara har två matcher att spela. En vinst ikväll skulle innebära ett stort kliv mot att säkra drömmen. Hemmalagets framgångar har kommit via åtta matcher utan förlust.

Torontos chanser är över sedan en tid tillbaka. I takt med att situationen blivit som såhär, hopplös, har gnistan tappats och de har förlorat fyra av deras sex senaste matcher, lätt hänt. Sist föll man med 1-2 när Vancouver Whitecaps kom på besök till BMO Field. DC United är 11 pinnar före Toronto i tabellen och har extremt mycket att spela för. Gästande Toronto verkar mest vilja spela av säsongen.

Jag spelar på DC United -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,65 @ betsson.

  • Match: DC United – Toronto
  • Spel: DC United -1,0 (AH)
  • Odds: 1,65 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:30, 18/10

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!