Toronto – Atlanta

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Toronto kommer alltså tillbaka efter uppehållet och förlorar direkt bort mot Dallas (3-0). Hemmalaget har åtta vinstfria matcher efter varandra. Det är samtidigt svårt att se varför Torornto skulle ses med bättre chanser under nattens match, särskilt när dem ställs mot ett kompetent motstånd på den andra sidan planhalvan. Ännu värre med den välfyllda frånvarolistan hos hemmalaget. Flertalet saknas.

Atlanta mår desto bättre. Två hinder har passerats i US Open Cup och före uppehållet radades två klara fullpottare upp, dessutom med hållna nollor. Detta över Minnesota samt Chicago. Mycket tyder på att de kommer rida vidare på framgångsvågen. Fjärdeplats innehas och det med två respektive tre matcher färre spelade än konkurrenterna ovanför. Laget har hittat formen och är just nu en toppklubb.

Jag spelar på Atlanta +0 (Asian Handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Toronto – Atlanta
  • Spel: Atlanta +0 (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 02:00, 27/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar