Uruguay – Paraguay

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Under de inledande två omgångarna av turneringen har Uruguay spelat på samma sätt som de gjort sig kända för under många år nu. Ett tätt, hårt jobbande kollektiv med en stark defensiv som grund. Mittbacksparet bestående av Godin och Gemenez håller hög klass och är navet i det som är Uruguays stora styrka. Det speglar också resultaten och matchbilden i de matcher man spelat hittills. En knapp 1-0-förlust mot Jamaica och sedan en 1-0-förlust mot Argentina. Två täta, låsta matcher med andra ord.

Paraguay backar hem och försvarar avancemanget När matchen inleds är Paraguay klara för slutspel. Om 0-0 håller sig hela vägen till slutsignalen är Paraguay vidare och det är ungefär där jag tror man kommer att ta avstamp i den här matchen. Matchbilden kommer helt enkelt formas av det faktum att Paraguay gärna bevakar sin poäng, backar hem och ser till att inte släppa in något mål.

Paraguay att inte göra några mål i matchen till 2,30 hos WilliamHill blir dagens spel.

  • Match: Uruguay – Paraguay
  • Spel: Paraguay under 0,5 mål
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 21.00, 20/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar